Halsfluss och bryggsegling

Vaknade igår med riktigt, riktigt ont i halsen. Efter ett tag trillade poletten ner. Ingen vanlig förkylning utan halsfluss. Och som astmatiker (och dessutom med tendenser att halsfluss övergår till halsböld) så gällde det att snabbt komma till läkare och få penicillin utskrivet. Sedan var det bara att åka till fastlandet och hämta medicin.

Tillbaka på ön valde jag att sova i båten istället för i våra vänners hus. Det är trots allt bäst för övriga 11 om den sjuka vare sig går runt och smittas eller ligger på soffan och käkar praliner när frukost till 7 barn skall fixas osv. Ja, för just nu, i väntan på huset, är vår lillstuga så full att vi inte kan bo där utan vi bor i kappsäck hos våra vänner.

Bryggsegling pågår!

Bryggsegling pågår!

Room with a view

Room with a view

Idag kommer vår projektledare upp från Rörvikshus för att se till att allt faller på plats. De här sista dagarna har verkligen varit häftiga. I går var det 9 man som jobbade i huset; två snickare, två målare, två VVS:are och tre elektriker. Undra hur många som kommer jobba idag?

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *