Vi har börjat bo in oss!

Till trots allt strul med bygget. Till trots att allt inte är färdigt. Till trots branden känner vi oss så priviligierade som får och kan bo i detta hus på denna paradisö. Vi njuter av att äntligen kunna gå barfota på våra klippor, kunna se solen gå ner över fastlandet, vakna till fåglarnas kvitter.

Vår sjöglimt i kvällsljus.

Vår sjöglimt i kvällsljus.

Vi förundras över hur väl planerat vårt arkitektritade hus är  hur våra 88 kvm på ön känns större och luftigare än våra 118 kvm på fastlandet. Vi förundras över hur vi mycket det känns som att äntligen, äntligen komma hem efter 21 månader utan hem  för det är bara att konstatera att vi är skrivna i en lägenhet i stan men i själ och hjärta bor vi i vårt hus, på vår tomt på vår paradisö.

Till och med smurfarna har flyttat in!

Till och med smurfarna har flyttat in!

 

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *