Dyr smak!?

Maken säger att jag har dyr smak. Det vill jag väll egentligen inte påstå att jag har. Men ibland bara blir jag kär, jättekär i något…och då är jag betydligt mer beredd an han att betala för detta. Just nu diskuteras bokhylla. Både maken och jag älskar att läsa. Och i gamla huset hade vi alla våra favoritböcker. Vi har nu ägnat ganska lång tid att köpa tillbaka dessa (och vi har tack vara loppisar faktiskt hittat de flesta t.o.m. i samma upplagor som vi hade), men vi behöver ju ha dem i något.

I gamla huset hade vi en bokhylla integrerad i vår sänggavel. Kan väll säga att den var tung som bly och rymde massor med förvaring.

Det var också lite en eftergift till mamma att vi hade våra böcker i vårt sovrum, precis som hon hade sina böcker i sitt sovrum. Helt enkelt böcker hade ingen plats i vardagsrummet.

Nu känner vi precis tvärt om, böckerna har ingen plats i sovrummet och därför vill vi ha en snygg och praktisk bokhylla i vardagsrummet.

Och vi har hittat den, och vi är överens om att den är snyggast i hela världen, och det är väll inte mitt fel att ett enda hyllplan kostar typ 5000 kr och att hyllplanen måste måttbeställas och handtillverkas!?

Kan inte någon säga till min kära, älskade make att det är okej att lägga 10 000 kr på en bokhylla i ett fritidshus!? Snälla…

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *