Sommarjobb

Jag har gått och blivit med sommarjobb. Lite hastigt och lustigt men väldigt roligt. Har ju skrivit tidigare att branden och byggstrulet resulterade i en livskris. Det innebar också att jag blev sjukskriven för att därefter bli utförsäkrad. Mitt i den röran tog jag tjänstledigt från mitt ordinarie jobb (då jag just nu inte klarar av personalansvar och organisatoriskt ansvar) för att tillfälligt återgå till mitt otroligt fria men dåligt betalda f.d. arbete. Jättekul men ekonomiskt sätt ett dåligt val. Så när ett sommarjobb utan ansvar för personal och organisation dyker upp tackar man inte nej! Blir inga jätteinkomster men det är kul att träffa folk och det är kul att kunna bidra till att göra skärgården levande.

Lite av brödbodens bröd

Lite av brödbodens bröd

 

Finaste utsikten på jobbet?

Finaste utsikten på jobbet?

 

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *