Så det kan gå!

Igår när jag skulle jobba med staketet såg jag hur vår grusväg till huset börjat erodera. Tänkte stadga den med ett par stenar. Men ville först fråga maken om ett råd…och så var projektet igång. 6 timmar senare hade vi byggt en mur samt betydligt minskat en av våra stenhögar.

Vår hög med stora klippblock, fotot taget sommaren 2015.

Vår hög med stora klippblock, fotot taget sommaren 2015.

Vi hade dessutom planat ut grusvägen så den inte lutade fullt så läskigt ner för backen. Riktigt bra tyckte vi och vovven att det blev:

Stenmur byggd med enbart handkraft 8/8-16

Stenmur byggd med enbart handkraft 8/8-16

Behöver jag säga att vi hade väldigt roligt under tiden, även om vi efteråt var rätt slitna i musklerna, eftersom några stenblock var vansinnigt tunga. Alla stenblocken kommer dessutom från platsen under vårt gamla hus, dvs stenblock som spruckit loss från berget i och med branden.

Jag kan dessutom säga att våra grannar skrattade gott och sa att de aldrig slutar förundras över våra projekt och hur vi faktiskt lyckas slutföra ett efter ett även om de är både tunga och komplicerade. :)

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *