Mitt absoluta favoritrum i nya huset…

…är vår extrema, underbara lilla toalett. Här har vi bara stoppat in saker vi älskar såsom retro 15*15-kakel, retro kakelbård, träklinkers som knyter till gamla huset, marimekko-tapet, vårt favvo badrumsskåp…och till det har vi givit vår elektriker fria händer att ljussätta rummet.

Vår lilla toalett där vi flörtar med 1970-talet och vårt gamla hus.

Vår lilla toalett där vi flörtar med 1970-talet och vårt gamla hus.

Och så några matchande handdukshängare:

Handdukshängare från Claes Ohlsson

Handdukshängare från Claes Ohlsson

Det är säkert någon som tycker det är gräsligt. Men jag bara älskar detta rum som på många sätt är placerat lite undanskymt och bortglömt i huset och därför blir en liten glädjekick varje gång man öppnar dörren.

Nya huset

3 Comments

    • Ja, visst är det 😊. Det är svårt att inte dra på smilbanden när man går in där. Så glad att vi vågade ta ut svängarna! Vi är också så glada att vi gav elektrikern fria händer att placera belysning och välja handdukstork.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *