Ännu ett problem

Ännu ett problem med att komma hem till lägenheten är att det där med elen blir så uppenbart. I nya huset har vi ju försökt tänka långsiktigt. Hur vill vi leva vårt liv i huset, vart behövs ljuskällor, var behövs mysbelysning, vart vill vi ha extra stark belysning osv. osv. Till vår hjälp har vi haft Jocke på Elektro Shields AB, och som specialist på ljusdesign har han både delat med sig av kunskaperna, inspirerat oss och framförallt monterat in de bästa/mest prisvärda grejerna. Behöver jag säga att vi älskar belysningen i Villa Bergstoppen????? Nä, så klart behöver jag inte det. Det är helt enkelt bara ett faktum!

Så utöver stökighetschocken som drabbade oss när vi klev innanför dörren till vår lägenhet så drabbades vi också av mörkerchocken. Gösses vad mörkt det är i lägenheten trots att den är modern med sina vitmålade väggar och med sina stora fönster. Det känns ju som ett skämt…alla lamport tända och vi har lite lagom mysbelysning (känns det som).

Planen är nu att ta ner alla gardiner…och sedan spara pengar, mycket pengar…för vår lägenhet från 2007 behöver helt klart ett rejält lyft vad gäller belysningen! Vem som kommer få förtroendet att göra detta…ja, det behöver vi väll inte ens nämna…Jocke och Elektro Shields såklart! Frågan är bara när…(tur för övrigt att vi vet att de kan tänka sig jobba i Uppsala också 😉 )

minions-electricity

p.s. De söker visst fler elektriker. Så om du är elektriker och bor i Stockholm och vill fortsätta utvecklas som elektriker i ett företag som alltid försöker ligga i framkanten vad gäller el och ljusdesign, då kanske detta är något för dig!

JobbElektroShields

Nya huset

2 Comments

  1. Min bloggläsning har varit lika död som mitt skrivande, senaste tiden (året???) Men efter efter att ha läst in mig lite så ser jag att ni verkligen har kommet i fatt på nya huset, och att livet har blivit drägligt. Skönt att läsa :-)

    • Kul att du hittat tillbaka! Jodå vi har börjat komma ifatt och är inflyttade. Men ännu är långt kvar för våra hantverkare innan huset är i toppskick. Vi längtar! Att slippa ligga på och tjata är det vi längtar efter mest av allt. Och strax därefter kommer längtan efter ett hus och ett hem där bara vi kan vara utan att behöva ha hantverkare runt benen och behöva slippa tänka på hur man mest av allt underlättar för dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *