Element???

Vi flyttade ju liksom in i huset på sommaren och då behövdes inga element…dessutom har vi ju liksom byggt huset med en design som egentligen bäst passar med golvvärme…men fritidshus är liksom inte riktigt lämpade för vattenburen golvvärme och hus med plintgrund är egentligen inte alls lämpade för golvvärme överhuvudtaget…så det här med uppvärmning har hela tiden varit en stötesten för oss. Vi har i alla fall på inrådan från vår elektriker valt att gå på elelement (förutom i badrum, wc och hall där vi har elgolvvärme) och i de två små sovrummen var det ju lätt att placera elementen nedanför fönstren…men sedan tog det stopp. Det blev helt enkelt inga element i vårt sovrum, i vardagsrummet, i matplatsen och i köket…för vi vet inte vart vi skall sätta dem.

Tanken är att köpa lösa element och ställa fram under den kallare delen av året (och som sedan ställs undan på sommarhalvåret). Så nu när hösten börjar göra sitt intåg är det bara att inse att vi nog faktiskt på riktigt behöver ta tag i detta. Hjälp mig…snygga elelement på fot…snälla någon!?

Standard vitt oljefyllt elelement. Finns det inget "roligare"?

Standard vitt oljefyllt elelement. Finns det inget ”roligare”?

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *