Haha, eller hur!?

I fyra dagar var jag ifrån huset förra veckan, i fyra dagar drömde jag om ett normalt liv på fastlandet. I fyra dagar var jag uppenbarligen naiv. För under dessa fyra dagarna jobbades inget alls på huset.

Nu börjar en ny vecka och jag står inför beslutet att vara på ön (och jobba från ön) och piska på arbetet eller försöka vara på fastlandet (och leva ett normalt familje- och arbetsliv med arbetskamrater) och hoppas att någon annan piskar på. Det senare allternativet vore ju min dröm. Det vore ju roligt och trevligt att få sätta privatlivet och familjen före husbygget, för det är ju faktiskt så det skulle vara. Det var så det var tänkt från början. Men så har det inte varit en enda minut sedan husleverans i vårt fall…tyvärr! Det var ju faktiskt också det som avtalades så sent som den 8 juli, när vi gjorde upp hur vi skulle kompenseras för detta h-vetesbygge. Då var en del i dealen att vi inte skulle behöva ligga på så man arbetar, att vi inte skulle behöva tala om vad man skulle göra och i vilken ordning saker skall göras för att inte göras felaktigt eller missas.

För vi har ju faktiskt betalat för projektledningstjänsten, och frågan är om vi ens vill veta hur många tusentals timmar vi lagt ner på att få detta husbygge något så när på banan. Men som sagt, enligt dealen 8/7 skulle vi inte behöva göra detta…frågan är bara om huset någonsin blir färdigt om inte maken och jag hela tiden driver på????

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *