Byggmöte igen

Tänk när man gör allt bakvänt så har man såklart byggmöten även efter inflytt. Ett sådant hade vi igår och ön bjöd som vanligt på sitt soligaste väder. Nu har man skalat upp och vi har 5 gubbar som byter fasad, målar och donar. Härligt att se att det händer saker. Målet är nu att utsidan på huset skall vara färdigt nästa torsdag liksom alla rester på bottenvåningen för då skall detta besiktigas.

Tejpmarkeringar för att visa vart huset skall målas blått.

Tejpmarkeringar för att visa vart huset skall målas blått. Från början skulle vi ju målat huset, men målningen är en av de kompensationerna vi får av Allrum Home och Rörvikshus för allt strul vi haft och vi är så glada för denna hjälpen!

Det var i alla fall ett öppenhjärtigt och trevligt möte och det känns som man kommer infria löftet att vi skall slippa driva detta bygge sista biten i hamn. Tänk om vi hade fått detta snickarteam från början…tänk vad härligt det hade varit. Fast det är klart, då hade vi nog inte förstått att värdesätta dem.

Vår fina nya fasad mot norr!

Vår fina nya fasad mot norr!

Tro det eller ej, vi börjar helt enkelt se slutet på resan!

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *