Du ser så glad ut!

Droppade in på min närmsta chefs kontor och möttes av kommentaren; ”Du ser så glad ut”. Min närmsta chef på mitt nygamla jobb och jag har känt varandra i 20 år, och under denna period har vi till och från jobbat tillsammans i 10 år. Han har plockat upp mig när jag är ledsen, vi har rykt ihop ett antal gånger, vi har peppar varandra och mest av allt har vi varit närapå brutalt ärliga mot varandra under dessa år. Är det någon som säger till mig att jag ser trött ut, lagt på mig i vikt eller något liknande så är det definitivt min närmsta chef. Därför var det så kul när han idag sa att jag såg glad, eller rentav lycklig ut. Ja, och jag är lyckligare än på länge, så det var ingen synvilla 😉

  • Vi bor i vårt efterlängtade älskade hus ute på ön
  • Barnen mår bättre än på länge nu när vi äntligen fått flytta ”hem” på vår paradisö. De är harmoniska!
  • Gårdagens byggmöte gick bra och bygget känns positivt!
  • Jag jobbar på mitt uruselt betalda jobb som jag älskar, varenda minut på jobbet är rolig. (F-n att man måste dra in pengar också)
  • Jag har fått snosa på världens sötaste valp, jag är lyckligt lottad med fantastiska vänner och en underbar familj

Vet ni…nu hoppas jag bara att denna flow får fortsätta för det är underbart att äntligen få må bra efter att ha mått uruselt i snart 2 år.

 

 

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *