Vi har plats!

Det är så häftigt…vårt 88 kvm stora hus känns gigantiskt.

Villa Bergstoppen, Copyright www.nyahuset.nu

Villa Bergstoppen, Copyright www.nyahuset.nu

Vi har luft och yta överallt, eller i alla fall om man jämför med gamla huset.

 

Planritningen Gamla huset

Planritningen Gamla huset

Därför har vi till skillnad från under somrarna i gamla huset faktiskt upplevt att vi har plats för gäster. Först ut var makens bästa kompis med hans två barn. Näst ut var svärföräldrarna. Ja, förutom mina bästa vänner då…som precis som seden kräver åt middag med oss varje kväll resten av sin semester (vi har liksom fått den vanan att under våra semestrar äter vi lunch hos dem och middag hos oss) vilket innebar att det var minst 9 personer, och ibland fler, som åt middag hos oss i tre veckors tid.

Vi flyttar runt lite hit och dit vad gäller sängplatser och sittplatser, men vi får verkligen plats. Det är en fantastisk upplevelse att leva på 88 kvm som familj på 5 personer och en hund och ändå uppleva att det finns gott om plats för både middagsgäster och övernattningsgäster. Ett gott betyg åt Rörvikshus Arkitekt! Precis så som vi drömt om!

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *