Ett svart element!?

Skrev ju tidigare att vi liksom hade förträngt det där med uppvärmning av huset när vi började bygga det. Och sedan har jag ju blivit lite kär i svart och då kom önskemålet på att skaffa svarta element.

Men vet ni hur vanliga svarta element är? Och vet ni framförallt hur vanliga svarta fristående oljefyllda element är??????? Ni gissade helt rätt – sådana finns inte! Så det var bara till att införskaffa ett nytt element…

IMG_5014

…värmetålig svart färg och börja:

IMG_5015

Tyvärr räckte för det första inte sprayfärgen till hela elementet, dessutom var den inte blank svart utan matt svart vilket vi absolut inte hade tänkt oss. Hur kunde jag missa det i affären, vill minnas att jag verkligen läste på skyltarna. Men alla kan göra fel 😉  Så sista vändan åkte hammarlacken (som klarar upp till 80 grader) fram…

image

Och så sista fotot på vårt svarta element på sin vinterplats i vårt sovrum. Så nöjd!image

Bäst av allt är att man inte ser elementet utifrån om man inte vet att det finns 👍

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *