Vi har en rätt stor tomt…

Vi bor ju uppe på ett berg och allmänning och tomter flyter ihop till ett vackert berg och ljunglandskap. Därför får vi rätt ofta frågan om hur stor tomt vi har och vart den slutar. Maken och barnen har sämre koll, men jag som lekte med tomtpinnarna som barn brukar minst en gång om året, för min egen skull, leta upp dem. Häromdagen var en sådan dag och då tog jag också ett foto på vårt hus. Så fotot nedan är taget från vår tomtpinne i tomtens västra hörn:

 

Huset sett från tomtgräns i väster.

Huset sett från tomtgräns i väster.

Det är först när man går runt på tomten som man inser att den är rätt stor. Ca 1000 kvm ljung och klippor, ca 1000 kvm byggruta och så ca 1000 kvm mellan byggrutan och vägen i form av en skogsbacke. Dvs ca tre gånger så lång som bred.

Nu hoppas jag att vi har ett färdigt hus att visa upp. Vore liksom lite kul för omväxlings skull.

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *