Avloppet då?

Vilken evighetsföljetång…känns som vi grävt avlopp i ett halvår nu, men å andra sidan lirar det liksom med byggprocessen.

Det gick fort i början men sedan stötte vi på sten kan vi säga 😉

Helt enkelt när den nya avloppspumpen skulle grävas ner hade vi felbedömt hur urberget gick under vår ”jordiga” del av tomten. Så när vi grävde kom vi inte ner så långt som vi ville för att få ner den 2,6 meter djupa pumpen. Ca 65 cm i från hamnade vi.

Avloppspump LPS 2000E

Avloppspump LPS 2000E

Rätt irriterande och envis som min make är så gav han sig icke. Han bilade, han försökte spränga med snigeldynamit, sedan var det tänkt att spränga med krut…men till sist så sa alla till kära maken att ge upp. Vi fyller helt enkelt upp runt pumpen. Men att få honom att acceptera detta tog typ 1 1/2 månad. Som vår granne säger min make är ”stubborn”, dvs envis och seg som en gammal stubbe 😉

I veckan hoppas vi dock få hjälp med det sista…för till skillnad från mig som trivs rätt bra på dasset med sjöutsikt så vill maken kunna gå på våran vattentoa snabbast möjligt :)

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *