Jobbar hemifrån

Jobbar hemifrån, eller rättare sagt från ön, även denna vecka. Vi började veckan med en konflikt med vår underentreprenör och efter lite kommunikation med underentreprenörens arbetsledare kom vi fram till att bäst är om jag är på ön så att vi kan kommunicera typ hela tiden. Och vet ni, det är precis den typen av underentreprenör jag efterfrågade i början av bygget för snart ett år sedan. En underentreprenör som hellre har mig på plats så att vi kan samarbete mot ett gemensamt mål än en underentreprenör som stänger mig ute från bygget.

Är så himla glad att de vill ha mig nära, så med glädje packar jag min arbetsväska och beger mig ut på ön, till trots att det är lite knepigare att jobba hemifrån än från kontoret. Väl på plats i huset kommer jag sedan sprida alla mina papper över hela stora köksbordet och jobba i lugn och ro med världens underbaraste utsikt. Och så finns jag till hands så fort frågor dyker upp.

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *