Förstärkning i arbetslägret Bergstoppen

Igår utökades arbetslägret med ytterligare fyra personer och attans vad det jobbades. Det sopsorterades, städades, möblerades om, ved staplades, det grävdes osv osv. Vi hade sådan fart i arbetet att vi missade lunchfärjan och därmed det inplanerade besöket på Hem- & Villamässan. Men har man flow måste man helt enkelt utnyttja den!

Sopsortering pågår!

Sopsortering pågår! (Ber om ursäkt för den taffligt täckta uråldriga husvagnen, vi tar tag i det när de andra grejerna med tomt och hus är fixat)

Nya vedförrådet under altanen.

Nya vedförrådet under altanen.

Vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan våra underbara vänner som alltid ställer upp. Även om min bästa vän tog på sig rollen som ”den arga snickaren” och drev på oss lite extra…vilket å andra sidan verkligen behövdes för maken och jag var bra modfällda och uppgivna. Att röja på tomten kändes helt övermäktigt!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *