Byggvecka 53!

För exakt ett år sedan skrev jag;

Vet ni vad den senaste veckan som gått har jag bråkat mer än jag hoppas behöva göra på flera, flera år framöver. Jag är verkligen ledsen att det behövde bli så. Men det var inte vi som försatte oss i den situationen som uppstod och vi var tvungna att bråka för att rädda vårt hus. Jag önskar så att vi inte hade behövt bråka! Och hur sjukt det kanske låter i någras öron så är jag inte en person som gillar att bråka. Men det finns en annan sak som jag inte heller gillar, och det är att bli överkörd och bli trampad på tårna. Därav bråket.

Då hoppades vi att det var färdigbråkat, och att husbygget bara stomresningen väl kom igång, skulle flyta på. Såhär i efterhand vet vi att det bara var början. Det var bara en försmak på alla bråk och tvister vi skulle hamna i under de kommande 52 veckorna. Nu har vi bråkat mer eller mindre konstant i ett års tid och frågan är när tar detta slut?

Men nu börjar vecka 53, vem vet det kanske sker en förändring då, ni vet som en blixt från klar himmel bara sådär 😉

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *