Fototapet

Nu har äldsta dottern väntat och väntat på ett eget rum. Hon har bott i hallen, hon har bott i en kartong, hon har bott hos syrran, hon har bott hos brorsan…jag hon har praktiskt taget sovit på varenda tänkbart ställe i nya huset under de 3 1/2 månaderna som gått sedan inflytt. Så håll med om att hon är värd det lilla extra…att vara nästan 15 år och leva i kappsäck i 3 1/2 månad längre än alla andra i familjen tär på krafterna!

Tillfälligt kryp in på kattvinden utan el och med pappkartonger till väggar.

Tillfälligt kryp in på kattvinden utan el och med pappkartonger till väggar, så bodde vår tonårsdotter i somras under perioden då hon sommarjobbade.

Därför vill vi ge henne det lilla extra. En fototapet gjord utifrån ett eget foto som knyter ann till så mycket på ön:

Foto från gårdagens kvällsdopp. Ibland känns det där med "husmorssemester" alldeles fantastiskt lyxigt. Bara jag, bästa kompisen och våra barn i en veckas tid.

Foto taget i samband med ett kvällsdopp i somras.

Fototapeten skall pryda väggen ovanför hennes säng och vi hoppas att det blir precis så bra som vi tror! Det är ju inte första fototapeten vi sätter upp (snarare den 6:e), men det är första som är gjord utifrån eget foto…så det skall bli spännande.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *