Hela bilen full!

Jepp, en vecka på ön för mig och tjejerna…det betyder full bil! Kan ni ens ana hur mycket konstiga grejer man behöver när man bygger upp ett nytt hem. Ja, det är klart ni kan! Men kan ni ana hur mycket grejer det innebär när man är fem personer och två hundar? Behöver jag säga att jag är glad att maken och sonen inte skall med i bilen då de har träningsläger och andra grejer på G…för det innebär ju två platser till att packa på 😉

Kl 15:10 lämnar vår bil stan i eftermiddag…då skall vi försöka hinna före kön i Stockholm (lär knappast lyckas med detta för då måste vi åka kl 14, men äldsta dottern slutar först 15:10 så det går tyvärr inte)…och sedan om vi har tur så hinner vi handla i Haninge (en chansning, annars får vi klara oss en vecka på det vi handlade igår) innan sista färjan går 19:30. En resa på 12 mil som kan ta evigheter en fredag eftermiddag…men vi måste ut idag för att få igång radonmätningen…så det är bara att fokusera och kämpa. Vi pustar ut när vi rullat ombord på färjan, då börjar semestern! Eller semester och semester…det skall ju tapetseras, jag har med mig en väska fylld med jobb, helst skall altan och stängsel fixas liksom ved inför vintern (ja, jag vet att vi är extremt sena att fixa ved)…så sitta i soffan och mysa höstlov är inte vad vi laddat för…utan arbetsläger är än en gång vår melodi. Det var just det här vi var så glada för att vi slapp innan branden. Då hade vi precis fixat allt och såg framemot ett antal år utan konstanta projekt. Men tji fick vi 😉

 

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *