Byggvecka 55

Woho är det inte fantastiskt!? Byggvecka 55…trodde bara de som bygger helt själva hamnade på denna tidsåtgång, men uppenbarligen vi också. Aningen skrattretande då ett av våra kriterier när vi anlitade vår entreprenör var ett snabbt och problemfritt bygge. Han måste ju ha hört fel och trott att vi sa att vi INTE vill ha ett snabbt och problemfritt bygge 😂

Nåja, när vi (dvs jag och tjejerna) kom till ön i fredags kunde vi äntligen gå in genom huvudentrén/groventrén. Ett lyft då vi helt plötsligt bara behövde bära alla grejer hälften så långt.

Men på lördag morgon (när vi kunde se saker i dagsljus) växte besvikelsen. Varför hade man inte färdigställt huset på insidan som man lovat? Och varför hade våra elektriker inte varit i huset överhuvudtaget? Så i lördags var det ganska irriterade tongångar kan jag lova och istället för en hantvekarfri lovvecka så blir det hantverkare och ännu några dagar med utedass!

Det är uppfriskande med utedass i slutet av oktober! Dessutom skymmer virkeshögen numera sjöutsikten.

Det är uppfriskande med utedass i slutet av oktober! Dessutom skymmer virkeshögen numera sjöutsikten.

I detta läge den bästa lösningen. Men jag blir galen på att vi alltid skall behöva bli arga och besvikna. Men nu ser vi med spänning framemot byggvecka 55. Det är kanske den veckan som alla bitar faller på plats! 💪 Håll tummarna!!!!!

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *