Online (del 2)

Som jag skrev igår tog Elektro Shields till sig kritiken och slängde om i schemat så att vi fick tre goa och glada elektriker hit kl 8 i går morse. Det innebar att kl 10 var elen klar för avloppspumpen. Kl 10:30 hade vår markentreprenör varit här och anslutit till systemet så då var vi uppkopplade och toaletterna okejstämplade att använda. Gissa om det blev kö 😉

Därefter fortsatte man på vinden och utomhus. Så nu är bland annat vår fasadbelysning monterad:

Vår fina fasadbelysning. Som vanligt vet Jocke vad vi vill ha redan innan vi sagt det. Därför enkla gråa downlights.

Vår fina fasadbelysning. Som vanligt vet Jocke (Elektro Shields) vad vi vill ha redan innan vi sagt det. Därför enkla gråa downlights.

 

Nu kommer de tillbaka idag och färdigställer vinden och utsidan. Och eventuella rester görs i morgon! Så jäkla bäst är dessa killar!

Någon snickare och målare från Allrum/Stockholms Entreprenad dök dock aldrig upp och istället ägnade sig vd:n och arbetsledaren åt att skylla på varandra och det enda vi kan konstatera är att minst en av de två ljuger för deras historier är långtifrån snarlika. Dock beslutades i slutändan att vi skulle få snickare och målare hit idag även om man är tveksam till om de kan fylla sin dag. Jag säger bara LÄTT! Men de lär de märka när vi pekar ut allt jobb som de ”råkar” ha glömt bort.

Så vi hoppas på ännu en progressiv byggdag, synd bara att jag och maken måste ägna vår semester åt att arbetsleda Allrums snickare och målare. För en sak är säkert att köpa tjänsten nyckelfärdigt hus är uppenbarligen ingen garanti för att man inte behöver lägga ner tusentals med egna timmar i projektet, det bara låter fint att man gör lite tillval, besöker bygget ibland och flyttar sedan in i ett helt färdigt hus.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *