Ja, just det, byggvecka 56

Förra veckan började ju i moll i och med att man ännu en gång spräckt tidsschemat. Det blev en hel del diskussioner men i slutändan verkar det mesta ha löst sig! Det är inte lätt att byta byggare efter över ett års byggande…för vi är så fruktansvärt frustrerade ibland och det är såklart inte de nya byggarnas fel, men de måste ta emot vår frustration ibland. Vi blir t.ex. galna på att man ännu inte monterat kryddhyllan i köket och att det nu saknas en massa delar. Och att då få höra att de nya snickarna inte vet vad de skall göra eftersom de inte slarvat bort delarna är inte vad man vill höra. Det är ett förståeligt svar men inte det svaret vi vill höra. Men vi lyckades få detta med vår frustrationen förmedlat så de stod ut med våra stön och himlande ögon lite bättre mot slutet av veckan :)

Hur bygget framskrider denna veckan, byggvecka 56, vet jag inte. Det blir nog mycket altanbygge i snöyran. Och förhoppningsvis får de till de sista bitarna inne i huset såsom vinden, panelen i matplatsen och massor med småfix i köket. Vi hoppas också elektrikerna får till frostsäkringen på vårt vintervatten…för det börjar bli lite kallt utomhus nu liksom!

Altanbygge på G. Om man tittar noga ser man alla fästpunkter.

Altanbygge på G. Om man tittar noga ser man alla fästpunkter hitom huset. Altanen kommer gå nästan ända fram till byggställningen.

 

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *