Jag älskar den här ön!

I fredags gjorde vi en repris på onsdagens shoppingrunda men denna gången var vi inte ensamma på Bauhaus kl 6:45 utan även våra grannar var där. De skulle precis som vi med 8:30-färjan och behövde ha byggmaterial ut på ön. Gissa om vi skrattade när vi sågs…två bilar på en folktom brädgård – grannar…

image

Kompletteringsuppgifter av skruvar

Kompletteringshandling av skruvar

Väl ute på ön kunde vi konstatera att vi hade missförstått våra byggare och köpt en säck cement istället för 15 säckar. Men som nästan alltid här ute är byggmaterial en eller ett par telefonsamtal bort. Så ca en timma senare hade vi 15 säckar lastade i bilen.

image

Behöver jag säga att jag älskar hjälpsamheten, sammanhållningen och grannsämjan här ute!? Utan alla goa grannar, vänner och bekanta vore jag ingenting!

bigstock-Group-of-red-people-forming-a-031213

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *