Söndag med julshopping

I går var det Röda korsets julmarknad, vilket innebär att de har fyllt hela sin loppis med julgrejer. (här kan ni läsa om förra årets julmarknad). Vi kom dit ca 15 minuter innan öppning och kön ringlade lång:

I väntan på julmarknad. Sorry för motljusbilden men kön var väll ca 40 meter lång :)

I väntan på julmarknad. Sorry för motljusbilden men kön var väll ca 40 meter lång :)

När vi hade fyndat en del, och säkert stoppat ner en och annan onödig grej kom vi att prata om vår julservis. För många år sedan köpte vi Rolf Bergs julservis på Duka för halva priset, men vi har helt enkelt för få delar, och vi letar mer eller mindre konstant, men de är så dyra även begagnade.

Men så sa maken at vi åker till Torshälla, de har sin fabriksbutik där. Vi kollade snabbt på gps:en och ja, det tar bara 1 1/2 timme dit och ja, vi skulle hinna innan stängning. Så vi släppte av tjejerna hemma och åkte till Torshälla på vinst och förlust.

Vilken mysig fabriksförsäljning och vilken underbar personal! Och, ja, det blev några fynd, men framförallt kompletterade vi vår servis.

Sedan var det bara att åka hem igen med en aningen mer fullastad bil…men man skall inte underskatta bilresor med sin livskamrat. Man hinner avhandla mycket!

När vi kom hem väntade dock den absolut största överraskningen för dagen. Våra tre underbara barn hade städat hela lägenheten och inte bara sådär lite utan ni vet sådär skinande rent. Måst erkänna att det var länge sedan jag och maken blev så glada! Precis så glada, stolta och kärleksfulla som årets tomtepar:

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *