Städning på ön, byggvecka 60

Maken och jag åkte ut mellan två färjor för att lämna en del grejer till huset, bland annat J:s sängram.

Till trots att man lovat att huset skall vara 100% färdigt denna vecka var där varken snickare eller målare och helt ärligt såg det ganska avetablerat ut…så jag tror att de anser sig färdiga. Härligt då man ännu inte fixat en enda grej som vi reklamerade för över 3 veckor sedan, och som sedan togs upp på byggmötet förra veckan. Jag sätter snart pengar på att de inte blir klara när de lovar precis som alla andra gånger de lovat men inte hållit sitt löfte. Jag skulle bli stormrik!

Nåja, jag och maken passade på att städa lite vid vägen:

Nu har vi städat vår halva av parkeringen!

Nu har vi städat vår halva av parkeringen!

Dock väntar vi på att Allrum, Rörvikshus och Stockholms servicebemanning skall ta hand om sina och UAB Astrejas byggsopor:

Detta är bråteshögen som är kvar efter 3 containrar med skräp. Vi längtar tills även denna försvinner!!!!!

Detta är bråteshögen som är kvar efter 3 containrar med skräp. Vi längtar tills även denna försvinner!!!!!

Tro det eller ej, men vi har en vacker tomt under all bråte!

Något positivt var iaf att altanerna var klara dock har man glömt att göra räcken, gjort stora altanen 50 cm för smal och har byggt den så fukt lägger sig på stolpar och bärlinor…så inte ens kompensationen lyckas de göra utan att vi skall behöva reklamera arbetet. STÖN!

Köksaltanen

Köksaltanen

Vardagsrumsaltanen

Vardagsrumsaltanen

Vi var lite sugna på att ta en selfie på oss sittandes på altanen i shorts och t-shirt precis som vi skulle gjort om man hade hållit löftet att den skulle vara klar i somras. Men vi fegade ur, det var ju trots allt en snöig och nollgradig sommar den 5:e december.

Och för övrigt har vi nu uppnått aktningsvärda 60 byggveckor, det vill säga 3 gånger så lång tid som vi blev lovade enligt entreprenadskontrakt. Skall vi fira!?

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *