God fortsättning och ett udda beslut

Vi var bjudna på fest, övernattning och mycket mycket mera över nyår. Men vi valde att lämna sent återbud och stanna i vårt lilla paradis. Bara vi fem, bara njuta av familjen. Ett lugnt nyårsfirande som belöning efter ett tufft år fyllt av stress och frustration.

Våra 5 finaste <3

Våra 5 finaste <3

 

Lek med tomtebloss

Lek med tomtebloss

Lite lustigt att konstatera att barnen blivit större. För numera är det inte bara jag som fotar och dokumenterat utan även de två äldsta kommunicerar konstant med sina kompisar via nätet. Så det blev många nyårsposer som skulle förevigas. Dock så får ni på bloggen nöja er med mina foton.

Dukat för nyårssupé

Dukat för nyårssupé

 

Vi valde helt enkelt att njuta av vår familj i vårt hus detta nyår. Som jag skrev förra nyåret – kärlek och vänskap är störst!

Nu drar det nya året igång i full fart med många träningar samt tävlingsläger för de äldsta barnen redan första veckan. Vecka två skall jag till Visby och vecka tre skall huset besiktigas en 5:E gång. Sedan rullar nog året på…vi kommer försöka bo så mycket vi kan i vårt hus på ön. För det är här hjärtat bor! Men samtidigt har vi skola, jobb och aktiviteter på fastlandet. Livet är ett pussel men det är så vi vill ha det!

Önskar er god fortsättning!

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *