Vardag?

Då börjar ”vardagen”. Maken och de två äldsta har återvänt till fastlandet. Jag, yngsta dottern och hundarna är kvar på ön men dottern har gått till en kompis och hundarna sover. Kvar är jag, tvätten, disken och städningen…

Lite skönt att röja i lugn och ro efter jul och nyår. Skönt att njuta av lugnet, naturen och friheten. Men ändå lite konstigt att inte ha några definitiva arbetsdagar och arbetstider att hänga upp livet på. Eventuellt jobbar jag några timmar i eftermiddag, eller så läser jag en bok, eller kryper upp i tv-soffan. Jag gör som jag vill och orkar bara jag klarar mina deadlines.

Huset som var tänkt att till stor del användas som min arbetsplats under hösten har ju inte kunnat användas så eftersom vi haft hantverkare här mest hela tiden. Jag hoppas kunna arbeta härifrån 3-4 dagar i veckan efter besiktningen. Håll tummarna för att jag likt Strindberg får min skrivarstuga! Här vill jag tillsammans med min familj och i ensamhet möta våren och sommaren!

image

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *