Abstinens

När man jobbat i ett projekt som dragit ut på tiden och strulat då blir det ju så att man lär känna folk i projektet ganska bra. Det innebär att jag kommer sakna den dagliga kontakten med Rörvikshus och Allrum Home när detta bygge är över. Jag kommer sakna dessa människor för att jag lärt känna dem, för att jag tycker om dem och för att de blivit en del av mitt liv. Hur många av er andra husbyggare har t.ex. en ritual att någon i tresamheten (husleverantör, byggherre och ”byggmästare”/entreprenör) önskar god start på veckan varje måndag, lika väl som någon önskar trevlig helg varje fredag eftermiddag? Däremellan kan tongångarna vara hårda, men ändå har där skapats en underliggande vänskap och omtanke som är så betydelsefull…som gör att vi reder ut problemen…och som jag kommer sakna så otroligt mycket när detta bygge är slut.

ahjarta.gif

Nästan så att jag funderar på att bygga ett hus till bara för att inte lämna tresamheten! Det känns lite som att skulle flytta hemifrån, och stå på egna ben. Jag vet inte om jag klarar det utan Rörvikshus och Allrum Home 😉 Hur skall jag då påbörja mina veckor? Och vem skall jag då bli galet arg på? Och vem skall jag skratta med så tårarna rinner över alla dråpligheter detta bygge medfört? Helt enkelt J och H, jag kommer sakna er enormt!!!!!!!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *