I går var det besiktning…

…av huset för femte gången och jag tror att vi kom till ett avslut och en förlikning. Tänker dock inte berätta mer förrän alla papper och dylikt är skrivna. Ni vet…man skall inte ropa hej förrän man är över bäcken

Men det ser ut att bli ett slut på denna bygghistoria inom en mycket snar framtid där jag och maken kan gå vidare med husbygget på vårt eget vis med våra egna projekt. Vi längtar efter lugn och ro och efter att få läka! Att få vara bara familjen på vår älskade ö i vårt hus och återskapa familjen och harmonin som före branden.

Att möta 2017 och våren på ett positivt vis!

I helgen åkte jag större färja än vanligt!

I helgen åkte jag större färja än vanligt!

p.s. Var i Visby i helgen och kommer hem laddad med egoboost. Vilken häftig grej att bli ombedd att hålla en tvådagarskurs för att man anses vara ledande inom Sverige på en sak. Och att få hålla kursen för 16 stycken personer som sitter som tända ljus i två hela dagar. Och där en av deltagarna i sin kursutvärdering sade att han skulle ta med sig varenda ord från hela kursen och använda sig av dessa. Den karamellen skall jag suga på läääääänge!

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *