Tea for two

Maken och jag älskar att dricka te på morgonen. Gärna starkt engelskt te! Detta vet ju såklart min bonusmamma (= min bästa väns mamma) om, och hon vet ju såklart om att vi vill hålla teet varmt…och dessutom har vi en liten skämtsam ton vad gäller hennes hobby att virka…så som inflyttningspresent fick jag och maken denna underbara prinsesstårtstekanna i lagom storlek för två personer:

Tårtinspirerad virkad tehuva

Tårtinspirerad virkad tehuva

Det går inte annat än älska denna underbara skapelse…och mest älskar vi den iom vi vet omtanken bakom denna fantastiska skapelse! En prinsesstårtskanna bara för oss, och denna kanna tas bara fram de mornar som jag och maken är ”barnlediga”!

ahjarta.gif

 

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *