Att se i framtiden?

Mina barn tycker jag har en läskig förmåga att se i framtiden och förutspå saker. Detta är något jag ärvt av min mamma och min syster. T.ex. Har vi alla tre redan som barn varit säkra på hur många barn, i vilka kön och i vilken ordning vi skulle få dessa: Mamma 2 döttrar, syrran 4 söner och jag som var övertygad om att jag skulle få tre barn; flicka, pojke, flicka. Jag var t.o.m. så säker när jag väntade tredje barnet att jag ifrågasatte om jag ens skulle kunna acceptera en pojke. Därför tog vi reda på könet i förväg för att jag skulle kunna förbereda mig om det blev ”fel”. Men det blev det ju inte.

En annan sak som jag i somras drömde om var att jag skulle få slipa och spackla J:s rum för att få det klart.

Jag har också i hela mitt vuxna liv undvikit att bygga hus eftersom jag varit övertygad om att det skulle bli strul. Jag har liksom känt det på mig. Och därför försökte vi göra det bästa av situationen när vi nu tvingades bygga hus genom att anlita vår Rörvikshussäljare som entreprenör. Undra hur det hade blivit annars!?

Man kan prata om självuppfyllande profetia men dessa är inte de enda exemplen på känslor om framtiden och händelser jag har och har haft som slagit in. Läskigt eller betryggande? Jag vet inte…det bara är så.

Något som också hände mig var att jag i 20-årsåldern blev spådd i handen och då sades det mig att jag i 40-årsåldern skulle råka ut för något som närapå tog mitt liv. Jag har trott jag skulle drabbas av cancer. Men vet ni, jag tror det var branden, husbygget och den livskris det medförde som man åsyftade. Vad som också sades var att jag skulle bli starkare efter denna tuffa period, mycket starkare än förut. Och vet ni idag när allt detta hänt känns det trösterikt. Jag kommer bli stark, jag kommer må bra, jag kommer tillbaka!!!! Depression, utmattningssyndrom, panikångest släng dig i väggen!!!!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *