Många timmars slit…

…blev det föregående helg…jag målade och var maken behjälplig…maken satte stolpar och överliggare till vårt altanräcke…nätet satte sedan jag.

Det går långsamt, oändligt långsamt då vårt sista snickarteam nog inte var så duktiga på att bygga altaner. Långsamt men säkert rätas bärande reglar upp (ja, det är sant de lutar flera centimeter), bärande reglar placeras på plintarna (och inte bredvid, ja det är också sant)…och därefter sätts räcket.

Stolpmontering pågår, 1/5-2017

Stolpmontering pågår, 1/5-2017

Många meter räcke blev det. 1/5-17

Många meter räcke blev det. 1/5-2017

Hela räcket är inte klart, men nu är äntligen de delarna som hindrar hundarna från att rymma färdigt! (Nu kan vi börja rymningssäkra resten av tomten). Så nu…äntligen…2 år och 7 månader efter branden är vi redo att återigen dricka rosévin i solen på altanen! ÄNTLIGEN!!!!!!!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *