Utekök…

…någonstans har vi länge närt drömmen om ett utekök, särskilt då maken älskar att grilla. Vi var ju också tvungna att fixa en diskmöjlighet under åren vi inte hade något hus och riktigt kök. Och ja, ett enkelt utomhuskök får man ju om man ställer diskbänken bredvid grillen:

Utomhuskök av enklare modell men med havsutsikt!

Utomhuskök av enklare modell men med havsutsikt!

På så sätt får man en avställningsyta och en plats att stå och skära på i solen. Enda nackdelen är att avloppet som vi först hade monterat lånade vår VVS:are till vårt riktiga kök och vår diskho…så just nu är det bara ett stort hål i diskbänken. Dessutom har vi inget vatten framdraget till diskbänken…men vi är ju bara i mitten av maj…så mycket lär hinna hända innan högsommaren är här! Underbart är det i alla fall att laga mat här!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *