Himlen kan vänta!

En ytligt bekant har just fått besked att hon har obotlig cancer. Hon reagerar med j-lar anamma och har redan skrivit en bucket-list. Hon kommer leva livet och njuta varenda minut tills kroppen ger upp. Jag vet att hon kommer göra det för hon är en sådan person!

Kväll över skärgården, 19 maj 2017

Kväll över skärgården, 19 maj 2017

 

Jag blir bestört över hennes besked, diagnos och prognos. Obotlig cancer fy f-n!

Samtidigt känner jag tacksamhet över livet. Som även och det ofta har en bitter smak, och aldrig blir som man tänkt sig. Nog är det bra fantastiskt ändå, det där livet!

 

image

I helgen är det tredje helgen på raken jag är här utan maken. Saknar honom, men ibland måste man dela på sig när helgerna är uppbokade av än det ena och än det andra. Så jag njuter av en helg på ön med yngsta dottern och hundarna.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *