Antalet projekt känns oändligt många…

…en samtidigt snor vi åt oss betydligt mer vila än de senaste åren.

Förmiddagskaffe i puffen, 20/5-17

Förmiddagskaffe i puffen, 20/5-17

Men säg det lugn som varar. Just nu har hundarna och vi kapplöpning. Vi tätar staketet. De hittar nya vägar ut. Vi tätar nytt hål, de hittar ännu ett osv. Två helger har vi hållt på och vi börjar bli matta. Iaf jag och yngsta dottern som i lördags kröp under huset i 2 timmars tid för att laga hål! Men någon gång kommer vi i mål. Tack och lov är grannarna tålmodiga och vi hoppas de (grannarna alltså) snart skall få sin belöning. Dvs att hundarna inte kan rymma precis som innan branden!

I söndags gjorde jag dessutom något underbart! För första gången sedan branden njöt jag av morgonfika på entrétrappan. Det var alldeles, alldeles tyst så när som på fåglarnas sång. Det enda jag saknade var göken.

Morgonfika på trappan! 21/5-17  (Och så vore det ju såklart bättre om inte hela tomten såg ut som en byggarbetsplats)

Morgonfika på trappan! 21/5-17
(Och så vore det ju såklart bättre om inte hela tomten såg ut som en byggarbetsplats)

Utöver detta blev det extra mysigt när mamma ringde…så jag satt där i solen på trappan och pratade med mamma precis som jag gjort i hela mitt liv. Enda skillnaden var att mamma inte satt bredvid mig utan att hon fanns i telefonluren. Men det var en sååååå underbar känsla!

image

Sedan var det såklart dags att täta några hål till i staketet! Nedra hundar!!!!

När det var dags att åka hem blev det dock en hel del vardagsdramatik! Att hinna med färjan när bilens batteri laddat ur är en omöjlighet. Men räddande ängeln PG kastade sig i sin bil och kom och hjälpte mig att starta…så bara 30 minuter sena lyckades vi får åka med nästa färja som obokade. Dessutom lyckades jag ladda batteriet så pass att bilen startade när vi skulle av färjan. Dramatik med lyckligt slut!!!!!

Det är bara att konstatera…vad skulle jag vara utan mina underbara vänner ute på ön!?

 

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *