Gratis är bra!

Har länge, länge varit på jakt efter en fåtölj hemmavid till äldsta dottern. Kravspecifikationen var inte dålig! Den skulle ha hög rygg, vara skön att sitta i, ta så liten plats som möjligt och dessutom helst kosta så lite som möjligt. Bonus var om den var rosa.

Ja, ni förstår…det var inte en fåtölj man bara hittade sådär. Men så såg jag en bortskänkesannons häromveckan för två fåtöljer som i alla fall jag tyckte var supersnygga. De hade dessutom hög rygg och eftersom de var snurrfåtöljer tog de liten plats.

Dock var hela familjen mycket skeptisk till mitt fynd…alldeles särskilt äldsta dottern. Som dessutom vägrade åka med mig och hämta dem. Men tji fick hon! Både hon och sonen tyckte de var supersnygga, så nu blir det en var för dem!

Två gratisfåtöljer, en till äldsta dottern och en till sonen.

Två gratisfåtöljer, en till äldsta dottern och en till sonen.

Dock var en av fåtöljerna skadad, så för att det inte skulle bli orättvist lottade de om vem som skulle få vilken fåtölj.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *