”Det skall va gött å leva”

Livet är tufft, livet är tungt! Jag brukar likna livet med ett parti kort. Man vet vad man har på handen och utifrån dessa kort spelar man. Sedan tar man upp nya kort och förutsättningarna förändras totalt, men det är bara att göra det bästa av situationen och lägga ut kort. Så tar man upp nya och åter igen uppstår en helt ny situation.

Ofta är korten okej. Men ibland går det frustrerande dåligt. Man vill bara slänga in handduken och ge upp. Så kändes det när huset brann ner, och när bygget strulade. För att inte tala om när jag blev sjuk och förlorade jobbet. Ja, då kändes det som att korten på handen var allt annat än bra.

Men en sak har jag lärt mig under de sista tre åren och det är att njuta av det man har, att njuta av platser och vänner. Stanna upp och känna efter när man mår bra, att helt enkelt samla guldstunderna.

IMG_7965

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *