Men det är ju bara ett fritidshus

– Men det är ju bara ett fritidshus

Tänk vad många gånger vi fått höra detta under bygget. Speciellt av dem som inte ville rätta sina fel. Ja, det kanske ”bara” är ett fritidshus i andras ögon…men i vårt liv är ön, tomten och huset vårt livselixir. Hela familjen gör vad vi kan för att sno åt oss en timme, en dag, eller gärna mer på ön. Maken och jag är hellre särbor än missar en möjlighet att vara här. Barnen kommer rusande hem från skolan i flygande fläng om de vet att vi skall ut till ön. Det är underbart att ha möjligheten att ha en plats som betyder så mycket. Det blev bara så galet fel när vi fick några underentreprenörer som inte förstod hur viktigt detta bygge var för oss. Vi kan med facit i hand säga att det var galet fel att få en snickare som befann sig i andra ändan av skalan över hur viktigt detta bygge var där han såg möjligheten att slarva och enkelt bara smoffa upp ett hus som han trodde mest skulle stå tomt, och där vi byggde ”vår släktgård”…den viktigaste platsen i världen för vår familj. Ja, mer fel kan det knappas bli. Tack och lov förstod husräddarna, Rörvikshus och även Allrum Home detta och de byggde in så mycket kärlek i vårt hus.

Nu kom jag lite från ämnet tror jag…vad jag ville säga är att vi njuter!

E med tre klasskamrater på väg ner och bada.

E med tre klasskamrater på väg ner och bada.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *