Skördetid

Njuter av potatis och rödbetor ur våra pallkragar liksom sallad, tomater och diverse örter.

Friterad egen potatis och egna rödbetor till en bit grillat kött. Gott!

Friterad egen potatis och egna rödbetor med flingsalt till en bit grillat kött. Enkelt och gott!

Nästa år hoppas vi kunna utnyttja det vi lärt oss av första året som pallkrageodlare. Att vi ställde pallkragarna på hjul uppe på altanen har inneburit att vi fått ha odlingarna i fred från älg, rådjur och sniglar.

Pallkrageväxthus.

Pallkrageväxthus.

Det har också inneburit att vi lätt kunnat flytta dem vi behov så som när vi skulle olja altanen. Ja, så till nästa år blir det nog fler pallkragar. Växthusdelen har dessutom fungerat toppen. Detta var roligt, enkelt och väldigt trevligt!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *