Hösten, en drömmarnas tid?

Jag inser att jag inte gillar hösten, inte ens det minsta lilla. Många säger att det är en sådan härlig period då man med gott samvete får krypa upp i soffan med en filt och tända ljus. Och nog är en filt och ett tänt ljus trevligt…men för mig kan detta på intet sätt överväga saknaden av sol, sommar och ljumt utomhusklimat. Så istället för att njuta av en kopp te i soffan kommer jag på mig att planera för framtiden och därmed nästa sommar…

Då vill jag fixa det sista på utsidan av huset. Då vill jag plantera ett valnötsträd.

Valnötsträd, härdigt till zon II från Bakker.

Valnötsträd, härdigt till zon II från Bakker.

Då vill jag bygga klart vedförrådet. Då vill jag njuta på altanen.

Förmiddagskaffe i puffen, 20/5-17

Förmiddagskaffe i puffen, 20/5-17

Drömmer och fantiserar…och drömmer lite till!

Sedan har vi ju tråkigheter som att vi behöver byta tak och vindskivor på lillstugan, och fixa endel under stora huset…undra om jag kan sätta maken på det!?

 

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *