Luften har gått ur mig…

…efter första årets chock, andra årets frustration, tredje årets läkning har både jag och maken drabbats av en enorm trötthet. Liknande märks även på barnen. Vi orkar ingenting…vi är så slut. Ilskan, sorgen och frustrationen som tidigare var vår drivkraft att ro detta bygge iland saknas och vi är bara matta. Vi har listor med saker att fixa men det enda vi orkar göra är att gå upp på morgonen, göra dagens sysslor i form av jobb, tvätt, städning och barnen, och gå och lägga oss på kvällen. Vi är helt enkelt helt psykiskt utmattade.

Jag hoppas detta är en övergående fas och att vi snart börjar kunna, orkar och vilja genomföra och slutföra små och stor husprojekt. Eller är detta år fyra? Trötthet!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *