Adventskalender

…förra året hade jag ett adventstema där vi dag för dag i kronologisk ordning sammanfattade bygget. Då var vi trötta, frustrerade och ledsna. Numera är vi mest trötta. Så det är inte läge för gnäll. Istället försöker vi för vår egen skull se godbitarna i bygget och i huset vi nu har istället för det gamla. I år bjuder vi därför på en kavalkad av saker vi gillar extra mycket! (Dock en brasklapp, bara för att vi gillar något extra mycket behöver det inte betyda att vi är 100% nöjda med utförandet av jobbet eller att det är färdigställt) Men som sagt, en ”vi gillar extra mycket” kavalkad!

Välkomna till vår adventskalender 2017!

Nya huset värmt med kärlek och skratt av familj, vänner och bekanta.

Villa Bergstoppen, juli 2017

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *