5:e ”Vi gillar extra mycket…”

…att vi vågade ”byta” plats på kök och matplats och att vi flyttade stora sovrummet till baksidan av huset.

Planritningen Gamla huset

Planritningen Gamla huset

Villa Bergstoppen, Copyright www.nyahuset.nu

Villa Bergstoppen, Copyright www.nyahuset.nu

På så sätt fick vi fler fönster mot utsikten och ett bättre flöde i huset då matplatsen är ”mellan” vardagsrum och köket men ändå helt ur vägen. Genom att ha matplatsen där köket tidigare låg har vi numera sjöutsikt både från köket och matplatsen.

Utsikten från köket genom matplatsen.

Utsikten från köket genom matplatsen.

Nackdelen blev dock att vi fick vårt sovrum på baksidan av huset med utsikt över vägen. Men å andra sidan så kan vi släppa ut hundarna på den inhägnade delen av tomten direkt från sovrummet.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *