14:de ”Vi gillar extra mycket…”

…är att vi vågade göra huset personligt. Det är så vanligt att man gör val som är populära just nu, val som man tror gynnar en framtida försäljning. Vi lät istället minnen av det gamla huset inspirera oss. Vi behöll eller försökte återskapa saker vi älskade med det gamla huset samtidigt som vi lyfte in nya inredningsdetaljer och inredningsdetaljer som vi hoppas skall hålla länge. Vi byggde ett hus inte bara för oss utan för framtida generationer.

En sak som vi älskade med et gamla huset var tapeterna och därför var det självklart att vi skulle ha tapeter i Villa Bergstoppen. Vi valde tapeter som vi tror kommer ha glädje av länge, länge. Vi hade inte tröttnat på tapeterna i gamla huset efter 37 år, så vi hoppas inte tröttna denna gången heller!

Tapeten vi valt är Midbec Hav & Land 49281

I hall, kök och vardagsrum valde vi tapeten Midbec Hav & Land 49281

 

I flickornas rum blir det nu Borosan 14, 7725

I E:s rum valde vi tapeten Borosan 14, 7725

 

268339

I B:s rum valde vi tapeten Borosan 14, 268339

 

William Morris, Scroll 210365

I vårt sovrum valde vi tapeten William Morris, Scroll 210365

 

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *