Jullovet har bestått av regn, regn…

…och lite mera regn. Men vi lämnade ön några dagar för att besöka vänner norrut. Därmed fick barnen och hundarna två dygn med snölek och skridskoåkning.

IMG_0045

Nu börjar en spännande termin! Äldsta dotter går sista terminen i nian och skall nu göra ett av sina första alldeles egna livsval. Själv är jag både i sluttampen och i början av något så det känns som livet är ovisst men spännande. Silas har mått bra av att få lite fokus den sista 1 1/2 månaden. Vi hoppas han fortsätter på den inslagna linjen. Övriga familjen har också nya mål och utmaningar samt beslut att fatta, även om de kanske inte är lika omfattande och påverkar övriga familjen i lika stor utsträckning.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *