Vad vi vill ha!

Hittade en artikel i tidningen Skärgården där man utifrån en trendrapport konstaterat att den mest åtråvärda bostaden för svenskar 2017 var…

Vad svenskarna vill ha 2017...

Vad svenskarna vill ha 2017…

…ett hus i skärgården med stora fönster och utsikt över havet. Undra varför det känns så bekant 😉 Känns som vi faktiskt råkar ha ett sådant hus. Enligt undersökningen skall det också finnas bra kommunikationer och matbutik i närheten…och för att ligga i mellanskärgården på en ö så måste jag nog säga att vi har detta med vår färja och vår bensinmack. Känns ju kul att ligga i topp!

Hade detaljplanen dessutom tillåtit, så hade huset varit ett funkishus…nu är det bara funkis på insidan!

Vindsvåning med takterass…behöver jag säga att jag drömmer om en sådan också? Men vi får nog nöja oss med vår soliga balkong på tredje våningen…där tänker jag sitta i solen och mysa redan om några veckor!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *