Nu!!!

När vi stod i valet och kvalet om vi skulle bygga ett lika dant hus som det gamla föll mycket på att skåpsluckorna i köket inte skulle kunna ersättas. Vi hade alltid tyckt att det var fint men ändå lite udda (och enkelt) med våra släta furuluckor. Varför hade vi liksom släta när alla andra som har furuluckor har med speglar och dylikt?

Gamla köket med sina släta furuluckor

Gamla köket med sina släta furuluckor

När vi så skulle bygga upp huset rekade vi marknaden efter massiva släta innerdörrar och köksluckor i furu…och vi fann ingenting! Vi fick förklarat att det var för svårt och för kostsamt med denna typ av släta luckor (det är visst också anledning till att furudörrar och luckor nästan alltid är med speglar, det kräver inte lika mycket av materialet).

Men vet ni idag såg jag att Picky Living börjat göra massiva släta köksluckor i granfuru.

Granfuruluckor från pickyliving, design

Granfuruluckor från pickyliving.se, design Lotta Agaton

…och nu är det ju tre år försent…men alltså, vilka luckor! Jag är kär…jag vill bygga kök…jag vill ha furuluckor!

ahjarta.gif

 

 

p.s. kanske skall börja lobba för ett attefallshus…med kök…och furuluckor :)

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *