Besvärliga ”husköpare”

Fick förslag av arkitekten idag, och jag måste erkänna att jag blev rätt besviken…husförslaget var väldigt likt det gamla, och tyvärr fanns en del brister kvar samtidigt som nya ”nödlösningar” hade tillkommit. Vi kände oss rätt taskiga när vi med vändande mail skickade en lång lista med tankar (och inte så jättepositiva tankar) om det nya förslaget. Undra om vi är besvärliga kunder?????? Eller så var det så att vi helt enkelt hade hoppats på ett roligt förslag som fick oss att kliva ur de gamla hjulspåren och hoppa på något nytt spännande.

Nya huset

7 Comments

    • Tack…nä, men vi känner oss besvärliga. Alldeles särskilt då vi typ inte kunde komma på något som var bra med huset och faktiskt i mångt och mycket totalsågade förslaget. Vi hade så gärna bara tackat ja till förslaget och börjat förberedde bygglovsansökan. Men så blev det tyvärr verkligen inte!

  1. Det är jätteviktigt att våga vara besvärlig i syfte att få sitt hus precis som man vill ha det, det har vi lärt oss under vår husprocess. Det är i slutändan ni som ska bo där och som ska känna er nöjda med alla aspekter av huset.

    • Ja, det är så vi också känner. Och dessutom skall vi ersätta ett hus vi verkligen älskade. Det nya huset måste därför inte bara vara ok, det måste inte heller vara bra, det måste vara bättre än det gamla. Och det vi fick från arkitekten var tyvärr en betydlig försämring från det vi hade. Tack för ditt stöd – vi fortsätter kämpa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *