Side-by-side kyl

Vi drömmer om plats för en större kyl och frys i nya huset, och mest av allt drömmer vi om en side-by-side kyl/frys. När vi sålde vårt stora röda hus för ett par år sedan blev vi också av med vårt älskade ”kylskåp”.
Anledningen till att vi behöver en stor kyl och frys är att det inte finns någon affär att tala om på ön. Och för oss är semesterdagarna för dyrbara för att åka till fastlandet och handla. Vi vill helt enkelt kunna bunkra mat för 3-4 veckor – och då behövs större saker än det vi hade (3/4 kyl och 1/2 frys). Dessutom vill vi gärna ha ismaskin eftersom sommarvattnet ofta är ljummet (= problem då vattenledniningarna dragits över berghällarna). En side-by-side vore alltså ett trevligt allternativ som vi vet att vi gillar.
På den side-by-side vi hade hade vi dessutom en minibar eller som vi kallade det ”mammalucka”. Den var väldigt praktisk när man bara skulle ha en skvätt mjölk. Så dömmen är helt enkelt ett kök med en kyl/frys med ismaskin och ”mammalucka”:
Bosch KAN60A45, vore det ideala

 Men även LG och Samsung har trevliga alternativ.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *